AHA Wakeup Peel gel 10%

Deze Wakeup peeling is een geweldige start om de huid te laten ontwaken en revitaliseren.

Met de exfolierende werking helpt het dode huidcellen te verwijderen en de huidstructuur te verbeteren.De huid gaat er gladder en stralender uitzien. Het stimuleert de celvernieuwing en verminderd zo de fijne lijntjes. Als je nog nooit een chemische peeling gehad heb, start je altijd met deze om de huid te laten wennen.

Deze peeling is geschikt voor bijna alle huid types, ook de eczeem en -rosacea types.

Mandelic Peel 15%

Deze Amandel zuur peeling stimuleert celregeneratie, verminderd de desmosomen verbindingen tussen de huidcellen, breekt beschadigde gepigmenteerde cellen en heeft een remmende werking op de melaninie productie. Het oplichtende effect zorgt voor een egale en gladde uitstraling.
Amandelzuur irriteert de huid minder en is daarom ook geschikt voor gevoelige tot zelfs donkere huidtypes(lV tot VI).

Deze peeling is erg geschikt in kuurverband

Ingredienten: Mandelic acid, Licorice extract

Glycol peel Gel 30%

Let op: deze peeling is niet geschikt voor beginners die net starten met een chemische peeling.

Voor gevorderde peel types biedt deze peeling een verjongingskuur. De desmosomen verbindingen tussen de huidcellen worden opgelost. Het helpt verminderen van grove porien, acne-littekens en post inflammatoire hyperpigmentatie(PIH).

Door de activering van de GAG’s word het vochtbindend vermogen verbeterd.

In de epidermis en de dermis vind een herstructurering van collageen en elastinevezels plaats waardoor rimpels en fijne lijntjes aanzienlijk verminderen. De huid krijgt zijn jeugdige uiterlijk terug. Let op: niet geschikt voor donkere huid types en zeer gevoelig huiden.
Deze peeling is erg geschikt in kuurverband.

Ingredienten: Vitamine b3 en b5, glycolic acid