VISOLIE: € 39 p.m. (€ 78 eerste maand)

Je kan starten met 2 flesjes Eqology visolie voor € 78,- (excl. 5,90 verzendkosten). De eerste maand heb je dubbele dosis nodig voor de tekorten aanvullen in je cellen.

Visolie voor meerdere personen?

Wil jij samen met je partner, je kind of meerdere personen visolie gaan nemen dan heb je aan één fles visolie niet genoeg. Een kind heeft een minder grote dosering nodig dan een volwassene, je hoeft dan dus niet elke maand een extra fles erbij. Je kunt er dan voor kiezen om af en toe een extra fles toe te voegen.

Wil je partner ook visolie gaan gebruiken? Gezond bezig! Wanneer een volwassene visolie gebruikt is het wel nodig om elke maand een flesje te ontvangen. We kunnen er dan elke maand een dubbele bestelling van maken. En het fijne is; de verzendkosten komen te vervallen bij levering van twee flesjes visolie op één adres. Deze mogelijkheid kan zowel met als zonder test. Of één wel test en ander niet. Alles is mogelijk. Via info@jessypeeters.nl kun je aangeven voor hoeveel personen je extra visolie (en testen) wilt bestellen. Ik neem dan contact met je op en neem graag het geregel over voor je..

VISOLIE + TEST: € 39 p.m. (€ 122 eerste maand)

Meten is weten. Je ontvangt 2 flesjes Eqology visolie plus een vingerpriktest die je voorafgaand van de start met de visolie prikt om je beginwaarde omega3/omega6 ratio te bepalen. Na 4 maanden krijg je opnieuw een test opgestuurd. Je betaalt de eerste maand € 122,- (excl. 5,90 verzendkosten), daarna € 39,- per maand (excl. 5,90 verzendkosten).

Test word altijd samen met mij uitgevoerd! Live of via videobellen.

VITAMINE D3/K2: € 28 p.m.

VITAMINE D3/K2 + VISOLIE: € 62 p.m. (€ 135 eerste maand)

  • Alleen vitamine D3/K2 is € 28,- per maand (excl €5,90 verzendkosten).
  • Combinatie visolie + vitamine D3/K2 is € 135,- de eerste maand (voor 2 flessen visolie), daarna € 62,- per maand. Gratis verzending.

Ook krijg je bij de start een vingerpriktest, en na 4 maanden nogmaals. Zo kun je uitstekend je omega ratio in de gaten houden!

Let op; wanneer je al Eqology klant bent en je voegt daar later K2/D3 aan toe, ontvang je geen extra vingerpriktest.

MARINE COLLAGEEN PREMIUM: € 54 p.m.

COLLAGEEN + VISOLIE: € 93 p.m. (€ 132 eerste maand)

Dit is een abonnementsvorm voor minimaal 6 maanden.

  • Alleen collageen is € 54,- per maand (excl. 5,90 verzendkosten)
  • Combinatie visolie + collageen is € 130,- de eerste maand, daarna € 93,- per maand. Gratis verzending.

ALLES! VISOLIE + MARINE COLLAGEEN PREMIUM + VITAMINE D3/K2: € 118 p.m. (€ 188 eerste maand)

Ja, dit is simpelweg het beste van het beste. Hier valt letterlijk niets aan toe te voegen. Kosten zijn € 188,- eerste maand, daarna € 118,- per maand. Gratis verzending.

COLLAGEEN Booster – 2 pack: €98 of een 6 maanden abonnement

2 pack: €98 of een 6 maanden abonnement: eerste maand €98 en daarna maandelijks €49.

COLLAGEEN Booster €49, voor bestaande klanten

De kosten zijn €49 wanneer je al visolie afneemt van Eqology. Geen bestaande klant? Dan kost de booster €65 (Ben je al klant van Eqology en wil je de booster toevoegen; stuur mij een mail naar info@jessypeeters.nl zodat ikj het voor je kan toevoegen.)

Waarom abonnementsvorm?

De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaan daar dus zo’n 5 maanden overheen. Een of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega-3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Eqology gaat voor kwaliteit. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3-vetzuren EPA en DHA op te nemen.

Dit is de reden dat Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je mega verse visolie thuisgestuurd! Superhandig, Geen omkijken meer naar. 😊

En wil je om één of andere reden stoppen met de olie, dan kun je het abonnement na 5 maanden gemakkelijk opzeggen. Let me know!!

HEB JE VRAGEN OF WIL JE GRAAG BESTELLEN??
Bel naar 06 23982592 of
Mail naar info@jessypeeters.nl

Ik help je heel graag.